Skip to main content
Heling van je eigen pijn

Reïncarnatietherapie

Ervaren en respectvolle reïncarnatietherapeute met praktijk sinds 2006 en meer dan 2.000 sessies met cliënten 

Waarom reïncarnatietherapie?


Reïncarnatietherapie draait om het verwerken en loslaten van het onverwerkte verleden, zodat je in het heden optimaal vanuit je huidige persoonlijkheid kunt leven.

Heling van je eigen pijn is altijd het doel. 

Via bewustwording
naar verbinding


Als je sterk leeft vanuit de ratio, je denken, dan is het vaak lastig om verbinding met je emoties te maken. Het onder controle willen houden van je emoties kan blokkerend werken.

Wat wil je bereiken?


Reïncarnatietherapie helpt je te onderzoeken waarom je die sterke controle in je leven nodig hebt. Belangrijk is de motivatie om aan jezelf te werken. En dat je een duidelijk doel hebt: je wilt één of meer dingen in je leven veranderen.

Reïncarnatietherapie zonder doel is namelijk reïncarnatietoerisme: vrijblijvend schouwen in vorige levens.

Holografische therapie

De druppel bevat de oceaan


Mijn therapie is holografisch. Oftewel: in het detail toont zich het grote geheel. Zoals de druppel de essentie van de oceaan bevat.

Ik heb maar een symptoom nodig - bijvoorbeeld de overtuiging 'ik ben niet goed genoeg' - om de ervaringen die bij deze overtuiging horen naar boven te brengen. Hoe, waar en wanneer je deze overtuiging ook hebt opgedaan. In dit leven of een vorig leven.

Alles is immers met elkaar verbonden.

Reïncarnatietherapie
zo werkt dat

Intake

Het eerste bezoek is een wederzijdse kennismaking, gevolgd door een uitgebreid intakegesprek. We bespreken wat je klachten zijn en houden dit tegen het licht van je eigen biografie. Hierdoor worden de rode draden - de thema's die in je leven spelen - duidelijk. Aan het einde van het gesprek bespreken we onze indrukken. Belangrijk is dat we vertrouwen hebben in elkaar en in het therapieproces dat volgt.

Eigen verantwoordelijkheid

De therapie gaat uit van je eigen verantwoordelijkheid en zelfwerkzaamheid.

Geloof in reïncarnatie is niet nodig, wel de bereidheid om de gevoelens die je ervaart en de inzichten die ontstaan serieus te nemen.

Aantal sessies

Het aantal sessies dat nodig is hangt af van je klachten. Onverklaarbare angsten of woedeaanvallen zijn vaak in twee of drie sessies op te lossen. Andere klachten hebben een langer traject nodig.

Na vijf sessies hebben we een evaluatie en bespreken we de vorderingen in het proces. Een therapiesessie duurt ongeveer twee uur.

Je bent de optelsom van een groot geheel

Welke overlevingsmechanismen heb jij ontwikkeld om moeilijke dingen te overleven?

Ervaringen van cliënten

Deze therapie heeft mij laten zien dat ik mezelf  tegenhoud om te leven zoals ik dat zou willen. Ik heb geleerd mijn eigen aandeel te erkennen in de strubbelingen die ik tegenkom met andere mensen. Ik dacht het altijd wel met mijn denken te kunnen oplossen. Dit bleek niet te kloppen. Het verleden zat mij in de weg terwijl ik dat zelf niet door had.

MvdB

Wat een bevrijding te evaren dat ik 'niet mijn probleem bén, maar een probleem héb.' En dat waar ik tegenaan loop, mij juist kansen biedt verder te komen in mijn leven. Ik gaf anderen de schuld, toegeven dat ik zelf fout zat voelde als falen. De therapie heeft me geholpen om anders in het leven te gaan staan. Ik begrijp nu dat mijn confrontaties met andere mensen óók iets over mijzelf zeggen.

Anoniem

Ik kan nu zien dat de wijze waarop mijn leven is verlopen samenhangt met mijn onbewuste overtuigingen over mijzelf en over de wereld om mij heen. Confronterend en diepgaand, zo heb ik de sessies ervaren. Al snel kon ik een verschuiving in mijzelf waarnemen, ik ben anders gaan reageren op personen en situaties! Wat ben ik blij dat ik heb doorgezet en de therapie heb afgerond. Ik ben opgelucht dat ik nu een andere koers vaar.

KdB

Reïncarnatietherapie heeft eraan bijgedragen dat ik binnen mijn eigen grenzen en zonder schuldgevoel er voor anderen kan zijn.

Tijdens de therapie werd het me duidelijk welke situaties en overtuigingen in mijzelf ervoor zorgden dat ik niet zwanger werd. Inmiddels heb ik twee kinderen!

Hier en nu, daar en toen ... alles is verbonden


Duik diep in jezelf en ontrafel onverwerkte ervaringen en belemmerende patronen. Neem vandaag nog de eerste stap op jouw reis naar persoonlijke transformatie en boek een sessie reïncarnatietherapie.