Skip to main content

Reïncarnatietherapie

"Ik begeleid mensen bij het verwerken van ervaringen uit het verleden"

Hetty Kruijmer-Cazemier

Geregistreerd lid van de Nederlandse Vereniging van Reïncarnatietherapeuten (NVRT)

Alles is verbonden

Door mijn interesse in mensen en hun levensverhalen leerde ik langzaam maar zeker op een meer holistische manier naar mensen kijken. Voor mij is een mens zoveel meer dan je ziet en hebben problemen en ziek zijn met zoveel factoren te maken; lichaam en geest zijn direct met elkaar verbonden.

Samen met de nodige levenservaring die mij vormde, groeide in mij de behoefte om mij te scholen in het begeleiden van mensen die hulp nodig hebben.

Na het volgen van de cursus Touch for Health (het in balans brengen van energie), startte ik met de praktijkopleiding tot Reïncarnatietherapeut. In december 2005 sloot ik de opleiding succesvol af aan de School voor Reïncarnatietherapie (SRN) te Utrecht. Sinds die tijd voer ik mijn praktijk aan huis.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Ik ontmoet je graag,

Hetty Kruijmer-Cazemier

Wat cliënten zeggen

Ik zag er tegenop mij aan te melden bij een Reïncarnatietherapeut. Mijn problematiek was door de jaren heen nog niet opgelost. Verschillende vormen van andere therapieën brachten geen soulaas. Hetty gaf mij, door haar welgemeende en oprechte interesse, het vertrouwen dit therapieproces aan te gaan. Na een aantal sessies werd de verandering in mijzelf (en ook voor mijn omgeving) merkbaar. Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen om eens buiten mijn comfortzone te gaan. Mijn vooroordelen over deze therapievorm zijn als sneeuw voor de zon verdwenen.
SvdL
Bij onze kennismaking stelde ik de vraag of ik de 'reïncarnatiegedachte' zou moeten aanhangen om bij jou in therapie te komen. “Neem alleen jezelf serieus bij alles wat je tijdens een sessie ervaart”, antwoordde je. Vooroordelen kunnen erg blokkerend werken heb ik gemerkt. Hetty verstaat de kunst mij op een vaardige en naadloos afgestemde manier door sessies heen te leiden. Het geeft ruimte om alles wat er in de sessie gebeurt te benoemen en te beleven zonder oordeel. Alles mag er zijn en juist dát vind ik een bevrijding! Wat verborgen was werd zichtbaar. Confronterend en tegelijkertijd helend. Ik kijk nu anders tegen situaties en mensen aan en kan wat bij een ander hoort ook dáár laten. Dank je wel voor je vasthoudende en respectvolle begeleiding.
Anoniem
Een vriend maakte mij attent op jouw praktijk. Ik besloot in therapie te gaan. Meteen al na de uitgebreide intake wist ik dat jij mij zou helpen bij mijn hulpvraag. Een wijze vrouw met kwaliteiten als diepgang, integriteit, betrouwbaarheid en respect. Deze woorden komen in mij op als ik jou zo mag classificeren. “Had ik dit maar veel eerder gedaan”, was mijn reactie na afloop van het therapieproces. “Alles komt op de juiste tijd als je eraan toe bent”, was jouw antwoord. Veel dank!
LvB
“Je zult het wel lastig hebben met mij.” Een uitspraak die ik ooit naar mijn therapeut toe deed. Mijn zelfbeeld loog er ook niet om. Dank je wel Hetty dat je het met mij aandurfde om samen met mij te onderzoeken waar de diepe pijn vanbinnen mee te maken had. Jouw betrouwbare en geduldige begeleiding hebben mij ver gebracht!
BK

"Ieder mens draagt een enorm verhaal met zich mee.
Dat blijft me inspireren."

Hetty Kruijmer-Cazemier

Je ziel vraagt niet om herhaling


Je ziel vraagt om voltooiing. Om heling. Reïncarnatietherapie helpt je schijnbaar verbroken verbindingen weer te herstellen en ze een nieuwe betekenis mee te geven.