Waarom reïncarnatietherapie?

Reïncarnatietherapie draait om het verwerken en loslaten van het onverwerkte verleden, zodat je in het heden optimaal vanuit je huidige persoonlijkheid kunt leven. Heling van je eigen pijn is altijd het doel.

Via bewustwording naar verbinding

Als je sterk leeft vanuit de ratio, je denken, dan is het vaak lastig om verbinding met je emoties te maken. Het onder controle willen houden van je emoties kan blokkerend werken. Reïncarnatietherapie helpt je te onderzoeken waarom je die sterke controle in je leven nodig hebt. Belangrijk is de motivatie om aan jezelf te werken. En dat je een duidelijk doel hebt: je wilt één of meer dingen in je leven veranderen. Reïncarnatietherapie zonder doel is namelijk reïncarnatietoerisme: vrijblijvend schouwen in vorige levens.

De druppel en de oceaan

Mijn therapie is holografisch, wat wil zeggen dat in het detail ook het grote geheel zich toont. Net zoals de druppel de essentie van de oceaan bevat. Ik heb maar een symptoom nodig - bijvoorbeeld de overtuiging 'ik ben niet goed genoeg' - om de ervaringen die bij deze overtuiging horen naar boven te brengen. Hoe, waar en wanneer je deze overtuiging ook hebt opgedaan. In dit leven of een vorig leven. Alles is immers met elkaar verbonden.

D3 THERAPIE

Praktijk voor Regressie- en Reïncarnatietherapie
Therapeut Hetty Kruijmer-Cazemier
Boerenbond 14
6721 CK Bennekom

T 0318 413 343
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.d3therapie.nl

Lid van de Nederlandse Vereniging van Reïncarnatietherapeuten (NVRT)

CLIËNT AAN HET WOORD

"Dat het verleden me zó in de weg zat... Ik verwezenlijk nu mijn eigen doelen."
Back to top