Hoe werkt het?

Intake

Het eerste bezoek is een wederzijdse kennismaking, gevolgd door een uitgebreid intakegesprek. We bespreken wat je klachten zijn en houden dit tegen het licht van je eigen biografie. Hierdoor worden de rode draden - de thema's die in je leven spelen - duidelijk. Aan het einde van het gesprek bespreken we onze indrukken. Belangrijk is dat we vertrouwen in elkaar en in het therapieproces dat volgt.

Eigen verantwoordelijkheid

De therapie gaat uit van je eigen verantwoordelijkheid en zelfwerkzaamheid. Geloof in reïncarnatie is niet nodig, wel de bereidheid om de gevoelens die je ervaart en de inzichten die ontstaan serieus te nemen.

Aantal sessies

Het aantal sessies dat nodig is hangt af van je klachten. Onverklaarbare angsten of woedeaanvallen zijn vaak in twee of drie sessies op te lossen. Andere klachten hebben een langer traject nodig. Na vijf sessies hebben we een evaluatie en bespreken we de vorderingen in het proces.

Een therapiesessie duurt ongeveer twee uur.

D3 THERAPIE

Praktijk voor Regressie- en Reïncarnatietherapie
Therapeut Hetty Kruijmer-Cazemier
Boerenbond 14
6721 CK Bennekom

T 0318 413 343
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.d3therapie.nl

Lid van de Nederlandse Vereniging van Reïncarnatietherapeuten (NVRT)

CLIËNT AAN HET WOORD

"Reïncarnatietherapie heeft eraan bijgedragen dat ik binnen mijn eigen grenzen en zonder schuldgevoel er voor anderen kan zijn."
Back to top