Regressie- en Reïncarnatietherapie - de prenatale tijd en de geboorte

Datum

Donderdag 14 maart 2013 om 20.00 uur
Donderdag 11 april 2013 om 10.00 uur

Door

Hetty Kruijmer-Cazemier

Over de workshop

De tijd in de baarmoeder is een belangrijke ontwikkelingsfase van de mens in wording. Het lichaam dat wordt gevormd en het tot leven komen van de nieuwe mens zijn processen die in ons onderbewuste zijn opgeslagen. Wij hebben er geen bewuste herinnering aan. Zonder uitzondering is ieder mens door deze ervaring gegaan.

Hoeveel invloed heeft deze ervaring op ons leven in het hier en nu?

De ziel verbindt zich met een stoffelijk proces van lichaamsvorming. Met andere woorden: de ziel spiegelt zich in het lichaam dat wordt gevormd. Alle "unfinished business" uit de zielsgeschiedenis van het kind in wording wordt opnieuw in de stof, in het lichaam ingebracht, opnieuw wakker gemaakt. Voor reïncarnatietherapie is de zwangerschap van belang om vanaf het allereerste moment in dit leven het wakker worden van onafgemaakte zielservaringen op te sporen. Ons lichaam heeft geheugen; in iedere cel zit lichaamsbewuste informatie die in therapie gebruikt kan worden om te onderzoeken welke informatie in het lichaam is vastgezet.

Een interactieve inleiding en een geleide meditatie kunnen bijdragen tot een nieuw inzicht en meer bewustwording ten aanzien van je eigen levensproces. Inzicht in de samenhang tussen verbinden, ontwikkelen en het loslaten (geboorte) kan meer ruimte geven in jezelf en je functioneren.

Over Hetty Kruijmer-Cazemier

Hetty begeleidt mensen die hulp nodig hebben in het proces van leven. Ze heeft een eigen praktijk voor Regressie- en Reïncarnatietherapie in Bennekom (www.d3therapie) en is geregistreerd lid van de Nederlandse Vereniging van Reïncarnatietherapeuten. 

Kosten

€ 10,- euro inclusief koffie/thee, contant betalen tijdens de bijeenkomst.
Aanmelden mag, maar ook zonder aanmelding ben je op de dag zelf van harte welkom.

D3 THERAPIE

Praktijk voor Regressie- en Reïncarnatietherapie
Therapeut Hetty Kruijmer-Cazemier
Boerenbond 14
6721 CK Bennekom

T 0318 413 343
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.d3therapie.nl

Lid van de Nederlandse Vereniging van Reïncarnatietherapeuten (NVRT)

CLIËNT AAN HET WOORD

"Ik kan weer uit mijn woorden komen, ook als ik nerveus ben."
Back to top