Kennismakingsavond Regressie- en Reïncarnatietherapie en Creatieve Therapie

Datum

Donderdag 6 september 2012 van 19.30 tot 21.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur.

Door

Hetty Kruijmer-Cazemier en Shelley Gerritsen-Pattiasina.

Over Regressie- en Reïncarnatietherapie

Altijd al eens willen weten wat deze therapievorm te bieden heeft? Kom dan naar de kennismakingsavond op 6 september 2012. Regressie-en Reïncarnatietherapie gaat over aanpakken van problemen in het hier-en nu; door opsporen en herbeleven van ervaringen daar-en-toen. Maar nu zo dat je ze wél kunt verwerken.

Als je een probleem ervaart, dan ben je je vaak niet bewust dat niet reageert op de omstandigheden die er NU zijn, maar veeleer op omstandigheden uit je verleden, alsof die er nu nog steeds zijn. Er gebeurt iets in de wereld om je heen, wat soms bewust, maar meestal onbewust associaties oproept met iets uit je verleden. Je gaat dan reageren op datgene daar-en-toen in plaats van open met de nieuwe situatie in het NU om te gaan.

Ik ga je - mede aan de hand van praktijkvoorbeelden - vertellen hoe er in een therapiesessie wordt gewerkt. Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Over Hetty Kruijmer-Cazemier

Hetty begeleidt mensen die hulp nodig hebben in het proces van leven. Ze heeft een eigen praktijk voor Regressie- en Reïncarnatietherapie in Bennekom (www.d3therapie) en is geregistreerd lid van de Nederlandse Vereniging van Reïncarnatietherapeuten. 

Over Creatieve Therapie

Wel van creatieve therapie gehoord en gedacht dat het alleen voor kinderen is of voor oudere bewoners van centra waar creatieve activiteiten in het programma-aanbod zit? Tijdens deze avond maak je kennis met wat beeldende creatieve therapie kan betekenen aan de hand van praktijkvoorbeelden zoals bij vroege traumatisering.

Over Shelley Gerritsen-Pattiasina

Shelley heeft een eigen praktijk voor Creatieve Therapie (www.hartwerk.nu). Ze gebruikt beeldende middelen om de gevoels- en behoeftewereld te onderzoeken en uit te drukken, om  te komen tot verandering, ontwikkeling, verwerking en/of acceptatie.

Kosten

Een door jezelf te bepalen bijdrage, contant op de avond zelf.
Aanmelden mag, maar ook zonder aanmelding ben je op de avond zelf van harte welkom.

D3 THERAPIE

Praktijk voor Regressie- en Reïncarnatietherapie
Therapeut Hetty Kruijmer-Cazemier
Boerenbond 14
6721 CK Bennekom

T 0318 413 343
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.d3therapie.nl

Lid van de Nederlandse Vereniging van Reïncarnatietherapeuten (NVRT)

CLIËNT AAN HET WOORD

"Feedback krijgen is nu geen issue meer. Ik luister met een open mind."
Back to top